Wie ben ikIk ben Nonna Gericke, speltherapeut en reflex integratie therapeut RMTi in mijn praktijk Brainconnection.


Thuis in Eindhoven ben ik moeder van 2 kinderen. Ik ben geboren in Zuid Afrika. Na mijn studie Psychologie en Communicatie aan de Universiteit van Zuid Afrika, verhuisde ik naar Nederland. In Nederland ben ik afgestudeerd als Speltherapeut en werkte ik een tijdje bij een opvangcentrum voor jongeren, daarna ging ik mij concentreren op kinderen van een jongere leeftijd.


Na een verhuizing naar Eindhoven wilde ik graag thuis zijn voor mijn eigen kinderen. Vanuit thuis ben ik toen met groot plezier begonnen als gastouder. Tijdens de basisschool leeftijd van mijn kinderen merkte ik dat mijn kinderen leerproblemen hadden en daarom ben ik toen begonnen met een zoektocht om hen te helpen. Deze zoektocht eindigde bij mijn opleiding tot Psychomotorisch leer -en gedragsspecialist alsook Reflex integratie therapeut in Wijchen bij Breincentrum.


Met mijn Praktijk Brainconnection wil ik kinderen helpen om weer tot hun eigen kracht te komen. Brainconnection is een plek waar kinderen met leerproblemen en psychosociale problemen even tot rust kunnen komen door middel van speltherapie en reflex integratie therapie.

gallery/img_4117