Kindertolk

 

 

Wat als speltherapie alleen niet voldoende is voor de voortuigang van de kind?

 

Dan kan mijn opleiding als kindertolk wel handig zijn.

 

In samenwerking met therapie voor het kind. Bv. Speltherapie kan een kindertolk traject heel waardevol zijn.

 

Als ouders doe je alles wat in je vermogen ligt om je kind te helpen. Voor je kind doe je alles! Vanuit onvoorwaardelijke liefde. Je geeft wat je kunt en als het niet goed gaat met je kind bezoek je de dokter, speltherapeut of psychiater. Vaak echter kun jij ook zelf de sleutel zijn tot veranderingen.

 

Wanneer jij je zorgen maakt over wat er speelt bij jouw kind dan kun je ook naar een kindertolk gaan. Deze gaat met jou in gesprek over het probleem van je kind. Je kind hoeft daar niet bij te zijn.

 

Je krijgt gelegenheid om uitgebreid je verhaal te doen over het probleem van je kind. Dat wordt door de meeste ouders als erg prettig ervaren. Je maakt je - misschien al heel lang - zorgen om je kind, soms heb je al veel geprobeerd en geen oplossing gevonden. Het nare machteloze gevoel omdat je je kind niet kunt helpen terwijl er wel iets aan de hand is ... vaak is het fijn om je hart te luchten.

 

Door te luisteren naar een verhaal …. Je kind wil dat jij ook gelukkig bent! Het verhaal dat je kind jou ‘vertelt’ als het niet zo lekker met hem/haar loopt. Als Kindertolk breng ik dit liefdevol én nauwkeurig naar boven. Als jij bereid bent naar dit verhaal van je kind voor jouw leven te luisteren, dan kan je kind loslaten wat jou nu nog zorgen baart.

 

Als je een appel wilt helpen dan help je toch ook de boom?

 

Dus laat je – net als duizenden ouders vóór jou – verrassen en open de toegang tot groeikracht, gezondheid en goede verbindingen in jouw gezin. Maak nu een afspraak!

 

Prettige voordelen aan het werken met PresentChild:

 

  • Echte hulp als er iets met je kind is
  • Het kind blijft uit de wind
  • Geschikt voor kinderen van alle leeftijden
  • Ouder en kind beide geholpen
  • Korte behandelingsduur
  • Liefdevolle, effectieve methode
  • Duurzame resultaten

 

PresentChild is een oplossing vanuit de kern voor zowel kinderen als hun ouders / opvoeders.

 

De ervaring leert dat het kind geholpen wordt als de ouders geholpen worden. Net zoals een appeltje aan de boom laat zien hoe het met de boom is, zo laten kinderen zien hoe het met ons is. Ze proberen ons in feite iets duidelijk te maken. Wanneer dat – via de vertaling – gelukt is dan gaat het beter met de jou (de boom) en als gevolg daarvan ook met je kind (het appeltje).

 

We hoeven vaak niet lang te wachten op resultaat. Het kind voelt dat er een andere wind is gaan waaien en reageert daar vaak heel snel op. Bijvoorbeeld door prettig gedrag, goed eten en slapen, klachten verdwijnen, de ontwikkeling van het kind wordt beter. Het kan zich op vele manieren laten zien. Soms komen de veranderingen snel en soms is er meer tijd nodig, dan zien we een gestage verbetering in de loop van de tijd.